divendres, 19 de juny del 2009

Gràcies Marc i Ruth!!

Avui ens han donat una xerrada els antics ex alumnes, el Marc i la Ruth.

El Marc és dinamitzador digital i ens ha explicat que va fer un curs d'iniciació de PC, Internet, fotografia digital, Tallers de Bloc...

Va estar al Punt Tic del Palau Falguera com dinamitzador a l'accés lliure, fent activitats a l'aire lliure a la plaça de la vila amb ordinadors perquè la gent vingués a connectar-se, va lliurar ordinadors a entitats, va estar treballant en el bloc de la casa d'oficis, el mateix que fem nosaltres.

Les pràctiques les va fer en diferents espais de la ciutat realitzant la docència de classes d'alfabetització digital.


La Ruth va fer microinformàtica per a arreglar el seu propi PC i per a tenir coneixements bàsics sobre la part tècnica, PHP i conèixer diferents tipus de llenguatge de programació.

Va tenir la sort de treure's aquest curs i treballar per l'ajuntament fent una part de practiques i fent la pàgina web de la ciutat.

Després ens va explicar com va fer la web, quins continguts té i la seva estructura. També ens han explicat la quantitat de coses que podem arribar fent aquest curs: com ara creació de bloc, continguts multimèdia, edició de vídeo, treballar amb la fotografia...

Ha estat molt interessant les coses que els hi ha passat. La Stefi s'ha encarregat de gravar la xerrada i la Marian s'ha encarregat de fer les fotos.

Moltes gràcies Marc i Ruth!!!

Us desitgem que tingueu molta sort amb amb el vostre futur professional.



Dinamitzadores digitals multimèdia
Estefanía morales
Marian Marquez

1 comentari:

Lidia ha dit...

M'ha agradat molt la xarla..
habera després que fem nosaltres