dimarts, 30 de juny del 2009

FIREFOX 3.5

Mozilla, una organització de servei públic dedicada a promoure les oportunitats i la innovació a Internet, ha llançat el Firefox 3.5, una actualització del seu navegador web, lliure i de codi obert. Amb funcions d'avantguarda, millores significatives en rendiment, privadesa, suport per a nous estàndards web i millors opcions de personalització.




Un nou mode de navegació privada, suport natiu per vídeo i àudio oberts, i navegació conscient de la ubicació. La nova versió del Firefox és més del doble de ràpid que el Firefox 3 i deu vegades més que el Firefox 2.


El Firefox 3.5 és el navegador modern més potent i complet. Ha estat construït amb un procediment de Mozilla global, de codi obert. Té més de 300 milions d'usuaris actius i és l'únic navegador web popular creat per una organització sense afany de lucre.


Que hi ha de nou al Firefox 3.5:


Suport natiu per vídeo i àudio oberts, navegació privada, i suport per les tecnologies web més noves que portaran experiències en línia més riques i més interactives.


*Rendiment: El Firefox 3.5 inclou TraceMonkey, el potent nou motor pel Javascript, que brinda un rendiment sense precedents amb les aplicacions web complexes d'avui en dia.

*Vídeo i àudio oberts: Gaudir de continguts audiovisuals des del navegador, sense que facin falta connectors. El Firefox 3.5 ofereix la primera integració nativa de l'àudio i del vídeo directament amb el navegador. Ara tothom pot fàcilment veure vídeos en el format obert Ogg Theora.

*Control de privadesa: El Firefox 3.5 inclou funcions dissenyades per a protegir la privadesa en línia i proporcionar un millor control de les dades personals.


  • La nova funció Oblida aquest lloc pot esborrar qualsevol rastre d'un lloc del navegador.

  • Si es vol esborrar tota la informació privada o activitat de les darreres hores, Neteja historial recent.

Firefox 3.5 us dóna control complet sobre allò que s'ha de quedar i el que ha de desaparèixer.

*Navegació amb geolocalització integrada: Si es decideix compartir la ubicació amb un lloc web, pot emprar la informació per a trobar punts d'interès propers i retornar dades addicionals i útils . El Firefox no comparteix la vostra ubicació sense permís.


Descarregueu-vos el Firefox 3.5 aquí.





1 comentari:

Pau Gamez ha dit...

Ostres, no sabia que ja havia sortit el 3.5! pero ara anava a descarregar-me'l i es un .exe i jo no faig servir PC, estaria be que posesiu les versions per a Mac i Linux, si es que n'hi ha ;) jejeje.

Anim dinamitzadores ^_^