dimarts, 16 de juny de 2009

FALTES D'ASSISTÈNCIA, ALTES i BAIXES MÈDIQUES

Hola a tots i totes!

En aquest post us volem fer cinc cèntims per recordar-vos com funciona tot el tema de les faltes d'assistència, baixes mèdiques i de més.

El malestar puntual: Quan algú de vosaltres no es troba bé i no pot assistir o ha de marxar dintre de l'horari laboral, ha d'anar al metge per a que el visiti i a més a més demanar-li un justificant que acrediti aquesta absència, la qual cosa significa que també us ha de marcar les hores que heu estat en la consulta.

En el cas de que el malestar provoqui que no pugueu tornar al lloc de treball i, per tant, hagueu de tornar cap a casa, hauríeu de demanar al metge que en el mateix paperet especifiqui aquest fet, per exemple: "el pacient ha de guardar repòs 24h" aquesta anotació només tindrà validesa si està escrita a ordinador i no a mà, i si de primeres us recomana que per exemple us heu d'estar màxim 2 dies en repòs, també.

Això si, per aquests casos lleus demaneu sempre el justificant mèdic (que no baixa), més que res, pel vostre interès econòmic...


El malestar que s'allarga 3 dies i més, malaltia: En el moment en que la cosa no millora i veieu que es pot allargar, a partir del tercer dia és quan heu de demanar la baixa segons us vegi el metge. (El mateix passaria si el primer dia ja estiguéssiu fotuts i el metge preveu que va per llarg, i recordeu que als tres dies següents de la baixa s'ha d'anar a buscar el primer part de confirmació d'aquesta).


Aquest paper de la baixa, si us plau, que ens el porti algun familiar o amic a la Casa d'Oficis el mateix dia que us el donin i si vosaltres no podeu apropar-vos.


Si passada una setmana encara esteu fotuts: Quan es compleixen 7 dies des del primer part de confirmació de la baixa i encara us trobeu malament, teniu que tornar al metge per a que us visiti i per a que us pugui tornar a donar el següent part de confirmació.


Repetim: porteu-nos-el vosaltres mateixos o algú de confiança.


Aquest ritual es repetirà cada 7 dies fins que us donin l'alta i pogueu tornar a la feina.
Amb tot això, esperem que us cureu en salut i ho tingueu present per quan escaigui.


ULL!
El Dilluns 22 de juny us hem fet arribar el regim disciplinari dels alumnes, llegiu-lo amb atenció.
Tanmateix volem recordar-vos tant als Dinamitzadors/es com als Microinformatics/ques que:

*Els retards reiterats es converteixen en falta greu.
*Tres faltes d'assistència injustificades en un mes pot causar l'expulsió de l'alumne.
*Les faltes d'assistència no justificades es veuran reflexades en les vostres nòmines.
*I pel que fa als justificants d'absència, si no s'entreguen a temps no tenen cap valor, és a dir, de res ens serveix que ens porteu un justificant tres dies després de la vostra absència amb un canvi de setmana o de mes entre mig pel sol fet de que s'us hagi oblidat.

Nosaltres passem informe, i per tant...heu de ser més audaços!Cap comentari: