dimarts, 2 de desembre del 2008

Aprendre idiomes en línia


Com tots i totes sabeu, el domini dels idiomes és un aspecte molt important a l’hora de cercar una ocupació. Hi ha infinitat de centres, públics i privats, i recursos a Internet (molts d’ells gratuïts) que ofereixen cursos per iniciar l’aprenentatge d’altres llengües. A continuació podeu trobar un seguit d’adreces que us poden ser d’utilitat en aquest sentit:

Cursos d’idiomes gratuïts per Internet :El portal educatiu Universia ofereix una secció amb enllaços a cursos gratuïts en línia de més de 30 idiomes.

http://internacional.universia.net/europa/cursos-idiomas/ingles.htm

Recursos per a estudiar idiomes a distància :La web del Centre de Recursos de llengües estrangeres del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya té un apartat amb recomanacions de recursos en línia per a l’aprenentatge de l’alemany, l’anglès i el francès.

http://www.xtec.es/crle/05/recursos.htm

Centre Universitari d’idiomes a Distància, CUID :El CUID, que depèn de la facultat de Filologia de la UNED, ofereix cursos d’anglès, francès, alemany, italià, portuguès, xinès i àrab, a més a més de català, èuscar, gallec i espanyol.

http://portal.uned.es/portal/page?_pageid=93,154330&_dad=portal&_schema=PORTAL

Webclip de llengües de TVC :Webclip és un microespai televisiu i un recull multimèdia de recursos a Internet promogut per Televisió de Catalunya. La secció de llengües estrangeres proposa una llista de recursos divertits, útils i sorprenents per facilitar l’aprenentatge i pràctica de l’anglès.

http://www.tvcatalunya.com/webclip/llistes/wc_69506938.htm
.:
Intercanvi d’idiomes en línia: ETandem :Aquest projecte finançat per la Comissió Europea permet de practicar qualsevol llengua del món amb un parlant nadiu. Amb la web pots trobar, de franc, algú amb qui podràs practicar l'idioma triat per correu electrònic, telèfon o pel mitjà que establiu tots dos. Tothom hi pot participar; només has de tenir un nivell bàsic de la llengua que vulguis millorar.

http://www.slf.ruhr-uni-bochum.de/etandem/etindex-es.html

That’s English :Aquest programa d’ensenyament oficial consisteix a impartir a distància els tres primers cursos d’anglès del pla d’estudis de les Escoles Oficials d'Idiomes.




La Mansión del Inglés
http://www.mansioningles.com