dijous, 18 de desembre del 2008

ACTE DE CLOENDA DE LA CASA D’OFICIS “SANT FELIU CIUTAT DIGITAL”

Dijous 18 de desembre de 18.30 a 19.30 hores

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat us convida a l’acte de cloenda de la Casa d’Oficis “Sant Feliu Ciutat Digital” que comptarà amb la presència de la Sra. Maria Mancha, directora de l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya a Sant Feliu de Llobregat, amb el Sr. Ricard Faura, Cap de Servei de Societat del Coneixement de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Josep Lluís Fernández Burgui, 1r. Tinent d'Alcalde i President de l’àrea d'Innovació, Ocupació i Promoció Econòmica i de l’àrea de Serveis Personals, i que tindrà lloc el dijous 18 de desembre de 2008 a les 18.30 hores a la Sala d’Actes de l’Edifici Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat, al carrer Joan XXIII número 14.

La Casa d’Oficis ha estat un programa de formació i treball que, durant el 2008 ha qualificat a 18 joves en les ocupacions de Tècnic/a en sistemes microinformàtics i Dinamitzador/a digital. Durant aquest any de durada, a més de la formació, han adquirit experiència pràctica gràcies als treballs que han desenvolupat en col·laboració amb diverses entitats sense afany de lucre de la ciutat així com serveis municipals.

En el decurs de l’acte intenvindrà el Sr. Mario Daban Llop, santfeliuenc expert en noves tecnologies i actiu generador de continguts digitals que ens parlarà de l’aprenentatge i TIC.

PROGRAMA

18.30 h. Presentació de la Casa d’Oficis “Sant Feliu Ciutat Digital”
18.35 h. Xerrada de Mario Daban : “L’impacte de les noves tecnologies a l’entorn laboral
18.50 h. Intervenció càrrec de la
Direcció General de la Societat de la Informació de la Generalitat, Sr. Ricard Faura, Cap de Servei de Societat del Coneixement
18.55 h. Intervenció càrrec del Departament de Treball de la Generalitat
19.00 h.
Intervenció de J. Ll. Fernández Burgui President de l’Àrea de Innovació, Ocupació i Promoció Econòmica i de Serveis Personals
19.05 h.
Audiovisual de la Casa d’Oficis “Sant Feliu Ciutat Digital”
19.15 h.
Repartiment de diplomes
19.30 h. Cloenda