divendres, 28 de novembre del 2008

SmartPhone per us personal y laboral

Aquí comença el contingut Impecables, elegants i dotats de l'última tecnologia mòbil, el HP iPAQ Voice Messenger i el HP iPAQ Data Messenger són l'accessori perfecte per a ús personal i laboral. Si vostè cerca un SmartPhone que ofereixi funcionis de comunicació i estil al mateix temps, només li queda plantejar-se una pregunta.

HP iPAQ Voice Messenger El HP iPAQ Voice Messenger és, primer de tot, un telèfon. Quant al disseny, posseïx tota l'elegància que espera del seu telèfon. A més, compte amb munts de funcions destinades a facilitar la comunicació: Té un teclat de 20 tecles amb el qual escriure de forma ràpida i senzilla missatges de text. A part, la funció de reconeixement intel·ligent de text aprèn a partir dels missatges de text i de correu electrònic per a preveure les paraules i l'estil.


Així mateix, Windows Live Messenger està integrat perquè enviï missatges instantanis a les seves amistats directament des del telèfon. No obstant això, és molt més que un simple telèfon. És un telèfon HP. Això significa que inclou el tipus d'innovació capaç de garantir que realitzi el seu treball: Les tecnologies 3G tribanda, EDGE cuatribanda i HSPA constituïxen la garantia que, allà on es trobi, van connectat a les persones i xarxes que impulsen la seva empresa. Amb els familiars productes Windows Mobile 6.1 Professional i Microsoft Office Outlook Mobile, està sempre al tant del que ocorre. També s'integren les tecnologies GPS i Google Maps perquè mai arribi tard a cap cita.

Si vostè és dels quals afirmen que l'exterior no és important, està clar que encara no ha vist el nou HP iPAQ Data Messenger. Es tracta d'un dispositiu elegant de debò. Aquesta bellesa té, a més, talent: amb una pantalla tàctil de gran grandària, un teclat alfanumèric extraíble i navegació amb GPS integrada, oferix la millor experiència en navegació i missatgeria mòbil. Dóna igual el que precisi: aquest excepcional dispositiu es fa càrrec de tot.

A més de gaudir de la tecnologia sense fil avançada que oferix HP Voice Messenger para usar el telèfon, el correu electrònic i Internet en tot el món, pot canviar de l'àmbit professional al personal ja que s'admeten diversos comptes de correu electrònic, inclòs el correu dinàmic (Microsoft Exchange amb tecnologia Direct Push).

A fi de millorar la seva eficiència a l'escriure missatges de text o documents més detallats mentre es desplaça, disposa d'un teclat alfanumèric extraíble. Finalment, gràcies a la pantalla tàctil de gran grandària alineada (que canvia automàticament l'orientació), visualitza el contingut amb molta més claredat.


Sona gairebé tan bonic com es veu, veritat?


Si desitja obtenir més informació sobre aquests dos models o de qualsevol dels nostres dispositius de butxaca, visiti avui el nostre lloc Web. Per a gaudir de la comunicació sense fil, en alguns casos és necessari contar amb una infraestructura GSM/GPRS/EDGE/UMTS/HSPA estàndard, accés per xarxa Wi-Fi o dispositius habilitats para Bluetooth o bé, adquirir equip per separat o un contracte de servei amb un proveïdor de serveis sense fil.


Per a l'accés sense fil a Internet és necessari un contracte de servei que ha d'adquirir-se per separat. Consulti al seu proveïdor de serveis per a obtenir més informació sobre la disponibilitat i la cobertura en la seva zona.No tot el contingut Web està disponible.


Les cridades de dades GSM (CSD) normals no són serveis de dades GSM bàsics. És possible que no tots els proveïdors ofereixin aquests serveis de contractar per separat. L'establiment i la continuïtat d'una connexió sense fil depenen de la disponibilitat de xarxa, de la compatibilitat del proveïdor i de la intensitat del senyal.


La cobertura està subjecta a les limitacions de les transmissions i les restriccions degudes al terreny, el sistema, la capacitat, etc. No totes les funcions ni opcions de servei es troben disponibles en totes les zones. El servei telefònic requereix un contracte adquirit per separat a un proveïdor de serveis de telefonia que ofereixi cobertura en la seva zona de servei. És possible que s'apliquin tarifes addicionals per a l'ús de certes funcions; per a obtenir més informació referent a això, consulti al seu proveïdor de serveis.

Per a poder utilitzar algunes funcions o navegar en determinades zones, en alguns casos és necessari adquirir programari de navegació amb GPS o mapes addicionals. La disponibilitat dels mapes és limitada. La cobertura dels mapes pot variar i no està garantida


Julio Bielsa


Tècnic Microinformàtic