divendres, 21 de novembre del 2008

PREPARATS, LLESTOS... JA!


Recordeu l'entrada del 27 / octubre / 2008 sobre el programa Leonardo da Vinci:

Pràctiques becades a l'estranger (França, Itàlia o Regne Unit) ?!?

Fem una mica de recapitulació:

Vam aprofitar tota aquella setmana i la següent per fer-vos diverses proves de nivell específiques per avaluar a les persones interessades.

Les persones que han manifestat interès en el programa han estat:

  1. Ruth Domínguez Vergara - Gran Bretanya
  2. Analucia Luján Jara - Itàlia
  3. Julio Bielsa - Gran Bretanya
  4. Marta González Pérez - Itàlia
  5. Úrsula Andrés Morell - Gran Bretanya
  6. Paula Hevia Irarrazaval -Gran Bretanya
  7. Fran Arjona Tellez - Gran Bretanya
Una vegada fetes les revisions de les proves (coneixements generals: aspectes culturals bàsics, de coneixement del medi, etc. i específicament idiomàtics) i entrevistes així com havent revisat la vostra trajectòria, implicació i motivació individual en el projecte es va enviar tota aquesta informació més les valoracions conjuntes de l'equip docent i de direcció a l’àrea d’Intercanvis Internacionals del SOC.

La seva decisió final ha estat incorporar 3 dels candidats al projecte Leonardo:

  • Analucia Luján Jara
  • Ruth Domínguez Vergara
  • Fran Arjona Tellez

Es cercaran pràctiques adequades als seus perfils:

La Ruth Domínguez Vergara s'ha especialitzat en la producció web mitjançant eines i llenguatges de dinamisme web (HTML, php, jsp, joomla, etc.), l'Analucia Luján Jara s'ha especialitzat en serveis d'assistència tècnica i Help-Desk informàtic i en Francesc Arjona Tellez ha treballat el suport microinformàtic i el desenvolupament de la xarxa de connectivitat sense fils guifi.net.

Aquesta setmana el personal de l’àrea d’Intercanvis Internacionals del SOC ens comentava que van restablir el contacte amb el soci Gal·lès.

Això vol dir que, donada la plena disponibilitat del soci gal·lès, els participants potencials seleccionats que opten majoritàriament a l'àmbit anglès i conformaran un primer grup a Regne Unit ja han d'anar preparant cosetes d'aquí al febrer.

El programa de l’estada, tal i com vàrem demanar, serà de 2 setmanes de curs de llengua i 10 setmanes de pràctiques, amb reunions de seguiment un de cada dos divendres, activitats culturals, cobertura de les necessitats bàsiques, ...

Disposarem de tots els detalls més endavant i convocarem els participants per a comunicar-los-els.

Fran, Ruth:

El soci gal·lès urgeix rebre els CVs dels participants en anglès (model de CV Europeu en anglès) per a poder prosseguir en la selecció i cerca d’empreses per cada perfil.

Així doncs, la Gemma us ajudarà amb això ja que els hem de retornar omplerts a la major brevetat.

1 comentari:

Luuhi... ha dit...

Que fuerteeee...
ya han pasado 3 días y aun no me lo creo...

que fuerteee...