dimecres, 19 de novembre del 2008

Nou Processador de Intel !!!

Es l'anomenat intel i7.

Amb una tecnologia de diversos nuclis més ràpida i intel·ligent que aplica la potència de processament de forma dinàmica quan més es necessita, els nous processadors INTEL CORE i7 , suposen una enorme revolució en rendiment per a PC's.

SON ELS MILLORS PROCESSADORS PER A EQUIPS DE SOBRETAULA DEL PLANETA!!!.


Executa diverses aplicacions aplicacions simultàniament més ràpid i alliberi l'enorme potencial de la creació digital.
Consta amb un rendiment extraordinari a totes les seves tasques.
Si necessiteu un processador que li ofereixi el màxim rendiment al seu PC no ho dubteu.


El seu disseny de vuit processos i quatre nuclis sense precedents amb tecnologia INTEL Hyper Threading3 garanteix un excel·lent que augmenten el rendiment per adaptar-lo al seu volum de treball.


Tant si es consultant el correu electrònic i navegant per Internet com si executa aplicacions exigents siguin les que siguin les seves necessitats informàtiques.
A més gràcies a que el processador disposa de més del doble d'ample de banda de memòria per accedir mes ràpidament a la memòria, el seu treball serà mes eficaç.


Es moment de crear contingut amb l'unic limit, la seva imaginació


Julio Bielsa


Tècnic Microinformàtic

2 comentaris:

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

I cal aquest processador tan potent per un equip de sobretaula?

Hi ha un pacte entre fabricants de hardware (Intel) i Software (Microsoft) per fabricar programari molt pesant que requereixi maquinari molt potent?

I de consum energètic, com anem?

No estarem matant mosques a canonades?

Eh?

Eh?

julio bielsa ha dit...

A veure en primer lloc , aquest processador cal si l'utilitzem per tenir moltes aplicacions obertes, molts navegadors oberts, en definitiva tenir l'ordinador explotat, si es per un usuari normal que nomes fa servir internet i aplicacions menor doncs llavors no es necessari.

En quant a lo del pacte entre microsoft i intel "meigas pero haberlas hailas"

En quant al consum de energi asseguren des de intel que encara que es molt mes potent que els seus antecessors no augmentara el seu consum de energia.