dijous, 27 de novembre del 2008

Els dinamitzadors demanen...

La setmana passada va tocar valoració a la Casa d'Oficis. Ja estem ben a prop del final i s'enceten les tasques de recopilació, valoració i tancament de tot allò que hem fet durant aquest any.


Tot i així, encara ens queden unes setmanes per endavant i no ens podem adormir. Hem d'aprofitar per veure conceptes nous i repassar aquells que han quedat més penjats.

Amb aquesta intenció, els dinamitzadors i les dinamitzadores fem una demanda de formació i preparació als tècnics microinformàtics per tal d'aprofitar els seus coneixements i veure alguns conceptes tècnics relacionats amb el maquinari.

Aquestes són les nostres demandes:
  • Manteniment bàsic d'un ordinador.
  • Muntatge i desmuntatge d'un equip informàtic.
  • Configuració de màquines (impressores, escànner, càmeres, etc.)
  • Connexions: proxys, ports, configuració, accés a Internet
  • Seguretat: virus i antivirus.
D'aquí al final, tractarem amb els nostres companys aquests temes i tots aquells que ens vulguin ensenyar. Nosaltres farem el mateix amb ells. Sabem que estan preparant la seva comanda...



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si els microinformàtics són bons professionals (que segur que ho són) de ben segur que hauran guardat tota la informació que van utilitzar per fer la formació als alumnes del Taller d'Ocupació sobre muntatge i desmuntatge d'un equip informàtic. Així que només haurien de repassar una mica els continguts i ja tindrien la classe preparada.

^^FrAnSiS^^ ha dit...

Somos de lo bueno lo mejor y de lo mejor lo superior. Esa clase que hicimos aún esa guardada (se que no te lo esperabas Gemma, ehh?) y se podrà aprovechar alguna parte seguro.

Anònim ha dit...

Me alegro mucho!!! A ver si al final va a resultar que me escucháis cuando hablo, jeje.