dimarts, 18 de novembre del 2008

DISCOS DURS EXTERNS


Disc dur extern 2.5

  • Discs durs petits que van amb USB's solen suportar de 120 fins a 320 GB de capacitat, es una molt bona relació espai/preu. Es necessari un port USB 2.0, i aquest es un dels avantatges principals ja que no necessita cable de alimentació, i això a l'hora de la comoditat es molt ben rebut. No obstant el màxim de GB d'aquest tipus de model avui dia es de 320 una quantitat baixa comparada amb els altres discos durs externs. El seu preu sol rondar sobre els 50 a 140 euros, tot depèn de els GB que pugi emmagatzemar. Gairebé no pesen, i ocupen molt poc espai.

DISC DUR EXTERN MULTIMEDIA

  • Els discos durs multimèdia tenen molta més capacitat i moltes més possibilitats des de veure vídeos fins a gravar televisió però també per contra es molt més car. Hi ha des de 250 GB a 2 TB. També es necessita un Cable USB 2.0. El preu sol ser des de 50 euros als 500 euros, i incorporen casi tots un comandament per la televisió, tots son estèticament bons, però hi ha molts models disponibles, també això modifica molt el preu. Van connectats al USB i amb un cable de alimentació. Ocupen bastant espai però no suposa tampoc un problema greu.

DISC DUR EXTERN 3.5

Son discs durs mes grans que els 2.5 però que poden portar molta mes capacitat i son mes barats que els multimèdia i tenen la mateixa capacitat que es des de els 250 GB als 2 TB. També van amb un Cable USB 2.0 i un Cable de alimentació. No obstant també solen ser mes petits que els multimèdia, aquestos sobretots es fan utilitzar per fer copies de seguretat per accedir a las carpetes compartides mitjançant FTP entre altres..