dimecres, 26 de novembre del 2008

Crea aplicacions Virtuals !!


Aquesta nova solució de la família Zenworks crea aplicacions virtuals en un archiu únic i aislat, implementant i permeten funcionar de forma segura, redint els problemes associats a la instalació de noves plataformes de sistemes operatius com Vista.

Compatible amb Windows Vista i Windows XP, ZENworks application Virtualization redueix els clients disposen els preus i el temps que porta provar,empaquetar,implementar, configurar i crear plans de contingència, per assegurar una correcta aplicació així com per millorar els sistemes operatius.

Aquesta solució permet a les empreses poder mantenir el control del seu entorn de sistema operatiu gracies a funcionalitats com la eliminació de conflictes entre aplicacions amb la implementació de un únic arxiu que funciona en qualsevol entorn; capacitat de implementar aplicacions virtuals.

Wmware virtual

Appliance Marketplace

Novell proporcionara suport per el programa Vmware Ready i per Vmware studio, ja que SUSE Linux Enterprise esta verificat com Vmware Ready i com sistema operatiu invitat compatible. A mes Novell ha firmat un contracte de redistribució amb Vmware que permetrà als proveïdors independents de software descarregar, configurar i distribuir versions de prova de SUSE linux enterprise podran aprofitar-se al maxim de tota la plataforma Vmware i aconseguir un desenvolupament simplificat una gestió mes senzilla i amb major seguretat.

Els appliances virtuals son software virtuals software preconfigutat que inclueix el sistema operatiu jeOS(Just Enough Operating System).

Novell es una incorporació estratègica al programa Wmware Ready y SUSE Linux Enterprise les proporcionara als nostres clients inux la categoria empresarial que inclueix una solida compatibilitat per aplicacions virtualitzades”

Julio Bielsa

Tècnic Microinformàtic