divendres, 24 d’octubre de 2008

Mozilla Camp EuropeTenim noticies fresques del Citilab de Cornellà que ens ha passat el Carlos i que creiem que us poden interessar:

Aquest cap de setmana es celebrarà al Citilab-Cornellà l'edició 2008 del Mozilla Camp Europe, que enguany reunirà a diferents membres de la comunitat Mozilla, especialment d'Europa però també d'arreu del món, per a discutir sobre desenvolupament, localització, qualitat i comunitat al voltant d'aquest projecte internacional.

El CEO de Mozilla, John Lilly, obrirà les conferències el dissabte 25, on també participaran Tristan Nitot, president de Mozila Europa, Chris Beard, responsable de Mozilla Labs i David Asher, CEO de Mozilla Messaging.

Aprofitant l'ocasió es vol potenciar la comunitat local i ajudar a l'usuari. Per aquest motiu, el dissabte 25 d'octubre, a més d'assistir a les conferències, es faran sessions d'explicació i resolució de dubtes dels productes Mozilla per tal d'assistir a la gent que hi vingui.

Des del CitiLab es disposa d'un nombre limitat d'entrades gratuïtes per a la gent que estigui interessada.

Com a suggeriments, alguns dels temes que es podrien tractar a la tarda són:

-Insta·lació del Firefox a diferents sistemes operatius

-Personalització del Firefox

-Repàs i tria de complements per al Firefox

-Insta·lació del Thunderbird: creació d'un compte de correu(IMAP, POP, etc.)

-Selecció de temes i complements per al Thunderbird

-Ús i demostració d'altres productes de la tecnologia Mozilla:Sunbird, SeaMonkey, Songbird, etc.

Per descomptat, en podeu proposar d'altres. També hi haurà un càtering gratuït amb motiu d'aquesta trobada.

Important: Aquell qui estigui interessat en assistir-hi, i en aquests o altres actes de les conferències, ha de posar-se en contacte amb en Jordi Carrasco (jcarrasco@citilab.eu) o l'Anna Sanz (aquirantes@citilab.eu). En el correu s'ha d'indicar: nom i cognom, correu electrònic i telèfon de contacte.