dijous, 30 d’octubre del 2008

Les xarxes socials: MySpace

MySpace és un lloc web d'interacció social format per perfils personals d'usuaris que inclouen xarxes d'amics, grups, blocs, fotos, vídeos i música, a més d'una xarxa interna de missatgeria que permet comunicar-se uns usuaris amb altres i un cercador intern.

Entre les seves utilitats, MySpace ofereix perfils especials per a músics, per promocionar, per comunicar-se, conèixer gent, estar ben informat dels projectes dels teus grups preferits, etc. i té una velocitat de creixement de 230.000 usuaris al dia!! a part de ser el setè lloc mes visitat de tota la xarxa, és tota una revolució social especialment entre els joves, adolescents i músics.

MySpace ofereix un perfil especial per als músics, per als quals és una bona oportunitat per donar-se a conèixer, promoure, vendre la seva música ja que poden pujar al seu perfil fins a sis cançons en MP3.



Cada usuari pot crear-se el seu perfil totalment al seu gust, amb l'ajuda de pàgines com aquesta http://www.pimp-my-profile.com on et donen milions de opcions per millorar i decorar el teu MySpace. També et dóna la possibilitat de pujar vídeos des de youtube (pots posar un munt de vídeos!), de pujar les teves fotos i crear-te un àlbum amb Slide, pujar la teva pròpia musica o dels grups que t'agradin, enviar missatges als teus amics, coneguts, grups preferits.. públics o privats.. Per això ha sigut una revolució perquè mai abans cap lloc web et donava tantes possibilitats amb tanta facilitat. Grups com Bloc Party o Klaxons han arribat a l'èxit gràcies a MySpace. I un altre exemple mes proper és el famós Chikilicuatre!!!! que va arribar a Eurovisió gracies als vots rebuts per MySpace!!!

Ja veieu què és una bona oportunitat, Jo ja en tinc un! i vosaltres ? :P