divendres, 18 d’abril del 2008

Segona classe a les Agents Cíviques!!!!

Segona classe dels Dinamitzadors amb les agents cíviques!!!





El dijous 17 d'Abril vam tornar al centre Collserola amb les agents cíviques. :D Va semblar que tot va ser bastant diferent al primer dia, però ens va agradar molt el resultat.

Va començar el Javi fent un repàs del que vam fer el primer dia, que va ser ensenyar-li els passos per poder fer un bloc, com fer una entrada, com baixar vídeos i imatges, com poder personalitzar el seu bloc, etc.

Tot seguit va sortir la Sònia per repassar el tema de les entrades, ja que el primer dia els hi va donar uns deures per fer: fer uns comentaris a cadascuna de les seves companyes.

Una vegada la Sònia va acabar la seva part, va sortir la Alba per explicar com poder baixar un vídeo i poder penjar-lo en el bloc.

La Marta el altre dia no va explicar tampoc com posar en la barra de personalitzar un vídeo ja que el primer dia la alba no ho va poder explicar.

Una vegada vam acabar les explicacions, la Paula va començar una nova activitat que era fer un bloc per les agents cíviques en general. Va dividir-les en tres grups ja que cada grup havia de fer un bloc diferent i després s'escolliria el millor.

El Pau va estar projectant les imatges perquè ens poguessin seguir d'una millor manera.
També el Juan carlos i el Marc, els 2 nous companys que han vingut, van estar observant la nostra classe.

Finalment la Úrsula va tornar a passar la autoavaluació entre elles per comparar els canvis que van haver amb el primer dia.

Aquesta va ser al nostra ultima classe amb les agents cíviques en el Centre Collserola. Esperem que els hi hagi agradat i que segueixin endavant amb els seus bloc.

Anem a l'entrada de la primera classe.

Si feu clic aquí, podreu veure les nostres fotos.

Aquí teniu la valoració del taller de blocs.

Adéuuu!!!

Martitaaa :D

1 comentari:

Maica ha dit...

Molt bones les conclusions i la valoració que en feu...Però tenia que surtir jo parlant al vostre video?????? Heu de sortir vosaltres que sou més macos!!!! Fins aviat...